Op werkdagen voor 15:00u besteld = morgen in huis!
Pokemon Crown Zenith is aangekondigd!

Pokemon Crown Zenith is aangekondigd!

Pokemon Crown Zenith is aangekondigd!

The Pokemon Company heeft alles uit de kast getrokken voor de Shield-generatie van Pokemon TCG. De generatie wordt afgesloten met nog een speciale set genaamd Crown Zenith, en deze speciale set bevat genoeg om fans enthousiast te maken.

De aankomende set wordt op 20 januari 2023 gelanceerd en maakt de laatste batch VSTAR-kaarten voordat Pokemon TCG naar EX-kaarten gaat. De set zal zeer zeker de aandacht van fans en verzamelaars trekken. Er zullen ook tal van kaarten met speciale kunstwerken uit de Galarian Gallery in zitten. Voor gamers die specifiek de Galar-regio nog een laatste keer willen ervaren, is Crown Zenith niet te missen.

De huidige nieuwste release; Silver Tempest, zal de laatste main-set zijn in de achtste generatie Pokemon TCG. Veel fans hebben ook naar deze set uitgekeken en wij merken dat er heel veel vraag naar deze set is. Dit gezien het nieuwe Radiant Pokemon en Pokemon VSTARs in de set heeft. Maar... zoals hierboven aangegeven zal het echter niet het laatste avontuur in de regio Galar zijn. The Pokemon Company heeft Crown Zenith onthuld, een speciale set die zal dienen als het perfecte afscheid van de succesvolle generatie van Sword en Shield. Met meer dan 160 kaarten in de set is het niet zo moeilijk om te voltooien, hoewel het relatief duur kan zijn met moeilijke pull-rates. Ook is het zo dat de meeste speciale sets worden niet verkocht als afzonderlijke boosterpakketten, wat betekent dat verzamelaars Collector's Tins, Elite Trainer Boxes en Premium Figure Collections moeten kopen om hun set compleet te krijgen.

De Sword and Shield-generatie van Pokemon TCG is geweldig geweest voor zowel kaartverzamelaars als competitieve spelers, als kaart-investeerders. De nadruk op V-kaarten had grote invloed op de competitieve scene, terwijl de introductie van Radiant Pokemon verzamelaars iets nieuws gaf om op te jagen, aangezien ze illustraties van glimmende Pokemon bevatten. Er zijn ook veel mooie sets uitgebracht, waaronder de speciale Pokemon GO-set met illustraties van Pokemon op locaties in de echte wereld. De set is opmerkelijk omdat het kaarten bevat die er in eerste instantie normaal uitzien, maar oppervlakken hebben die loslaten om een ​​verborgen Ditto eronder te onthullen.

De negende generatie Pokemon zal een moeilijke taak hebben om zijn voorganger te overtreffen. Wij zijn dan ook heel benieuwd wat komen gaat!

Een klein tipje van de sluier... Het lijkt er op dat de 9e generatie goed begint met de Paldea-collectie, waarmee de Pokemon TCG-reis in de Paldea-regio zal beginnen. De aankomende set brengt de nieuwe Pokemon van Scarlet en Violet naar het kaartspel, inclusief de legendarische Koraidon en Miraidon, en het brengt ook klassieke wezens zoals Magnezone, Lucario en Mimikyu terug.

Al met al een spannend vooruitzicht! 

Veel verzamelplezier gewenst! Gotta catch 'em all!

Laat een reactie achter

* Verplicht

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.

x