Pokemon Lost Origin release op 9 september 2022
Op werkdagen voor 15:00u besteld = morgen in huis!
Pokemon Lost Origin Booster Box

Pokemon Lost Origin release op 9 september 2022

Pokemon Lost Origin release op 9 september 2022

9 september 2022 is de officiële lancering van de Lost Origin-uitbreiding van Pokémon Trading Card Game, die mogelijk de voorlaatste set is voor het Sword and Shield (SWSH)-tijdperk voordat volgend jaar nieuwe pakketten op basis van Scarlet en Violet verschijnen (elke pokemon serie heeft meestal 12 TCG sets). En het markeert de het moment van de terugkeer van de Lost Zone.

Het is een set met zeer mooie kaarten welke jouw deck nét die mooie boost geeft. Je kunt de kaarten natuurlijk ruilen, sparen, in investeren of het pokemon TCG speken.

De release zal door Pokemon Company in fases worden ingevoerd, de zogeheten waves. Hierdoor zal het product soms bij winkels wat moeilijk leverbaar zijn. Pokemon Company geeft elke TCG store een X aantal boxen en eigenlijk nooit de verzochte aantallen. Maar wees gerust; er komen meerdere waves dus er is voor iedereen een kans om deze mooie set te bemachtigen.

Deze set zal o.a. bestaan uit: Booster Box, Elite Trainer Box, 3-pack blister, Premium checklane blister en iets heel nieuws: de booster bundle. Dit is een doos met maar liefst 6 Lost Origin boosters! Dit is in eerdere Pokemon TCG releases nog nooit uitgebracht!

Heel veel verzamel en speelplezier gewenst!

Laat een reactie achter

* Verplicht

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.